Na de meivakantie start sport en Opleidingsinstituut Kam Lung in Heenvliet met een aantal nieuwe sporten. Op de maandagavonden zal Clarence Person van 19.00- 20.00 uur lesgeven in het Streetdance en Hiphop. De groep is open voor alle leeftijden. Clarence Person is afkomstig uit Hoogvliet en heeft ruim ervaring als dansdocent in verschillende stijlen waaronder Streetdance, Krump, Popping en Breakdance. Op de Open Dag  25 april jl. kon iedereen al kennismaken met Clarence en meedoen met een drie uur durende workshop. Hij werd met veel enthousiasme ontvangen. De eerste les zal starten op maandag 18 mei aanstaande.

Op donderdag 28 mei start Rexfort Kortram met het Boksen van 19.00-20.00 uur. Hij is voormalig profbokser in de Middle-weight klasse en maakt deel uit van de opleidingscommissie van de Nederlandse Boksbond. Ook deze lessen zijn open voor alle leeftijden.

Naast deze nieuwe sporten kunt u bij Kam Lung ook terecht voor o.a. Fitness, Total Body Workout, Bootcamp, diverse Martial Arts (Kung Fu, MMA, Muay Thai) en Tai Chi. Mocht u geïnteresseerd zijn in een van deze sporten neem dan contact op via info@kamlung.nl of kom eens langs voor een proefles. Een proefles is gratis!

Vergelijkbare berichten