Het demonstratieteam van Kam Lung heeft zich optimaal voorbereid om te schitteren op het veelbesproken FOG RINGS BUDO GALA dat zaterdag (31 oktober) in Nieuwegein wordt georganiseerd. Een grote delegatie van NOC*NSF is aanwezig om dit prestigieuze evenement van dichtbij te zien. Ook vertegenwoordigers van andere vechtsportbonden zijn aanwezig.

De jury, die de 10 demonstraties gaan beoordelen is van een uitzonderlijk hoog niveau.

Vechtsportcoryfeeën Peter Aerts, Bob Schrijber, Thom Harinck, Stephen Tapilatu, Irma Verhoeff en Henk Verschuur gaan de demonstraties beoordelen op basis van de vechtkundige waarde en de amusementswaarde.

Aan het eind van de avond maken zij de winnaar bekend. Naast de demonstraties die op een verhoogd podium worden uitgevoerd staan er ook nog een aantal K-1 kickbokswedstrijden op het programma.

In de zaal is dan ook een kickboksring naast het podium geplaatst. De kaarten voor dit evenement zijn reeds vanaf €20,- verkrijgbaar bij de sportschool. Het evenement is voor alle leeftijden.

Iedereen die een spectaculair evenement wil zien, met variatie tussen traditionele demonstraties en gevechten in de ring moeten naar Nieuwegein komen om ons demoteam aan te moedigen!

 

Kamlung Demoteam

Vergelijkbare berichten