Inmiddels verzorgt bokstrainer Rexfort Kortram al ruim 8 maanden de Bokslessen bij Sport en opleidingsinstituut Kam Lung. Kortram is voormalig profbokser in de Middle-weight class en zeer ervaren als docent in het Boksen. De boks lessen worden gegeven elke donderdagavond van 19.00 uur tot 20.00 uur. Zowel jong als oud, ervaren en onervaren sporters kunnen hieraan meedoen.

De Muay Thai lessen bij Kam Lung zijn o.a. onder leiding van de voormalig K-1 Max kampioen Gago Drago. Gago heeft een geweldige staat van dienst en Kam Lung is dan trots hem elke week in de dojo te hebben. Zijn lessen zijn elke dinsdagavond van 20.15 uur tot 21.15 uur.

Al jaren staan zowel veel amateurs als professionele vechters onder het management van Sijou van der Spek. Deze groep is inmiddels uitgegroeid tot meer dan 100 atleten (vechters) uit o.a. de volgende landen: Frankrijk, Kroatië, Bosnië, Hongarije, Polen, Italië, Griekenland, Portugal, Georgië, Uganda, Thailand, Hong Kong en China. Mocht u interesse hebben in een van onze atleten neem dan even contact met ons op via ons contactformulier

Vergelijkbare berichten