MEGA SUCCES VOOR KAM-LUNG

De Heenvlietse sportschool Kam-Lung boekte in de afgelopen week een mega succes bij de Europese Kampioenschappen in Santorini, Griekenland. Daar behaalde het Nederlandse team o.l.v. bondscoach Sijou van der Spek 4x goud, 3x zilver en 1 x brons bij o.a. de onderdelen Creative Forms with music, Traditional Weapons en Traditional soft Style Forms. Een uitstekend resultaat en een goede voorbereiding voor de WK die gehouden wordt volgend jaar november in Argentinië.
Nederland telt dus mee op het hoogste niveau. Deelnemers van de Heenvlietse school waren: Daphne van Dinteren, Fabian van der Vliet, Kylee van der Spek en Mary Cheung. Richard van Dinteren en Geert van der Veen behaalden in Santorini, evenals Sijou van der Spek tevens hun World Referee Licentie.

Tijdens de World referee seminar werd van der Spek tevens benoemd tot de Europese voorzitter van het Sanda/Shanshou (Chinees kickboksen) bij de WKF (World Kickboxing Federation). Er breken nog meer spannende tijden aan voor de Heenvlietse sportschoolhouder. Van der Spek is, na een spannende strijd, uitgeroepen tot de “Beste Personal Trainer” van de gemeente Nissewaard. De verkiezing is georganiseerd door “The Dutch Fitness Awards”. Tevens staat hij in de top 10 van de landelijk peilingen. Op zondag 21 mei aanstaande zal de uitreiking plaatsvinden in Aalsmeer.