fitness ruimte

Oppervlakte van 260 m2

De geheel nieuwe fitnesszaal heeft een oppervlakte van ca.260 m2 en is ingericht met apparatuur van o.a. Techno Gym en EXCITE 700. Het biedt tal van mogelijkheden om functioneel te trainen en te werken aan conditie, kracht en uithoudingsvermogen.

Naast recreatieve fitness is er voor de wedstrijd en topsporters speciale programma’s of begeleiding bij “station training” mogelijk. Hierdoor kan er gericht worden gewerkt aan bijvoorbeeld explosiviteit, kracht of uithoudingsvermogen. Deskundige begeleiding is aanwezig.

De FleQswall rolwand dient als scheiding tussen het gedeelte waar mensen les krijgen in diverse vechtsporten en het gedeelte waar mensen de cardio- en fitnessapparatuur gebruiken.

kwoon

Martial Arts lessen

In de kwoon worden de Martial Arts lessen gegeven.

  • Gham Long Pai (Kung Fu)
  • Muay Thai (Thaiboxing)
  • Mixed Martial Arts (MMA)
  • Tai Chi
  • Special Combat (selfdefence)

Instructieruimte

Sportinstituur Kaml-Lung beschikt ook over een instructieruimte die o.a. gebruikt wordt voor het geven van workshops / voorlichting en waar men kan darten (ook in wedstrijdverband).

Verder is er de mogelijkheid om ruimtes te huren voor seminars/workshops en bijeenkomsten.

sportkantine

De sfeervolle sportkantine, waar men onder het genot van een hapje en drankje gezellig kan bijpraten. U kunt hier ook terecht voor diverse soorten sportvoeding. Verder is er de mogelijkheid om ruimtes te huren voor seminars/workshops en bijeenkomsten.