workout

total body workout

Het Total Body Workout is een complete Workout bestaande uit High Intensive Cardio Training, Core training en Power training. In vijf kwartier wordt het hele lichaam getraind. Door de combinatie van explosiviteit en krachttraining zeer geschikt voor vetbranding en opbouw van uw conditie en uithoudingsvermogen.

Deze groepslessen zijn razend populair en worden inmiddels al driemaal per week gegeven.

  • Functioneel trainen aan je conditie
  • Onder deskundige begeleiding
  • Voor topsporters ‘station training’ mogelijk

bootcamp

Indoor & outdoor

Bootcamp heeft in de laatste jaren fors aan populariteit gewonnen. Vooral het Outdoor Bootcamp dat gegeven wordt in de buitenlucht is zeer populair. Met slechts minimaal aan equipment en gebruikmakend van de obstakels in de omgeving is al een complete Workout mogelijk. In de groep stimuleer je en help je elkaar bij het verbeteren van de prestaties. Een prima manier om te werken aan de conditie.

Zowel in als outdoor Bootcamp werd reeds in 1986 georganiseerd door Kam-Lung. Een nieuwe groep wordt opgestart op inschrijving op de woensdagavonden.

  • In groepsverband stimuleer je elkaar
  • Prima manier om te werken aan je conditie
  • Onder deskundige begeleiding

survivalrun

the challenge

Al bijna dertig jaar organiseert Kam Lung het welbekende Survivalrun “The Challenge, Camp of the Strongest Fighters”. Een driedaagse Survival met o.a. een Ultrarun van 21 km, een nachtsurvivalrun, Dropping en Sterkste Man competitie. Dat zijn de ingrediënten van “The Challenge”.

Drie dagen lang afzien en het gevecht met jezelf en de natuur aangaan! Ieder sportliefhebber moet hier aan deelgenomen hebben. Behalve “The Challenge” zal Kam Lung diverse andere runs gaan organiseren (o.a. run-bike-run, Bernisserun van 5-10 en 15 km en The Challenge koppelrun).

senioren

Veilig trainen en blessure preventie

Er is steeds meer vraag naar groepstrainingen voor senioren. Binnen deze lessen is er veel aandacht voor veilig trainen en blessure preventie. De lessen zijn dus aangepast op tempo en zwaarte waardoor deze zeer geschikt zijn voor de wat oudere sporter of beginnende sporters.

  • In groepsverband stimuleer je elkaar
  • Aangepast op tempo en zwaarte
  • Onder deskundige begeleiding