een begrip

Al meer dan 35 jaar een begrip

Sport en opleidingsinstituut Kam-Lung is al meer dan 35 jaar een begrip in de Regio Rijnmond. Wij zijn gevestigd in Heenvliet (gemeente Nissewaard).

De van oudsher Martial Arts school is in de loop der jaren uitgegroeid tot een volwaardig instituut voor diverse sporten en opleidingen met gekwalificeerde docenten. Zo wordt er naast traditionele Krijgskunsten zoals het Kung Fu, Muay Thai, Muay Boran en MMA ook lessen verzorgd in het Total Body Workout, (in en outdoor) Bootcamp en Survival-runs. Verder is privé begeleiding (lifestyle coaching) mogelijk.

Kam-Lung verzorgt regelmatig zelfverdedigingslessen voor jeugd en senioren, geeft workshops op scholen en aan speciale doelgroepen (bv. personeel in de zorg, politie, BOA, beveiliging en brandweer) en verzorgt seminars (Special Combat/zelfverdediging) door het hele land.

weerbaar

Weerbaarheid en agressie trainingen

De huidige maatschappij verhardt enorm. Bedreiging, moord, roofovervallen zijn aan de orde van de dag. Op straat, op school en zelfs in je eigen huis. Met agressie -en Selfdefence training bouw je zelfvertrouwen, conditie en weerbaarheid op.

Deze lessen zijn geschikt voor jong en oud. Niet alleen zelfverdedigingstechnieken, maar ook rollenspel, geënt op de realiteit komen aan bod. Meer specifiek voor beveiliging, BOA’s en politie is het Special Combat waarbij naast zelfverdegingstechnieken (gewapend en ongewapend) ook gevaar beheersing, observatie, wetskennis e.d. aan bod komen.