Op veler verzoek binnenkort weer Grappling/MMA terug bij Kam-Lung. Een van de oudste Free Fight scholen in de regio Rotterdam/Rijnmond haalt op veler verzoek het populaire Grappling/MMA weer terug. Kam-Lung, bekend van diverse vechtsporten, doceerde al vanaf de jaren 80 het alom oude Free Fight system. Tegenwoordig beter bekend als MMA. Kam Lung is dus een van de oudste en erkende Free Fight scholen in de regio.

De ontwikkelingen in de grappling arts heeft zeker niet stil gestaan. Bijna overal in Nederland wordt inmiddels wel ergens MMA gegeven. Sijou van der Spek is de enige sportleraar in de regio die verschillende erkende opleidingen heeft gevolgd in o.a. Free Fight, Pankration, Grappling, MMA en Jee Yau Bok Kik (Chinese Free Fight). Sijou van der Spek heeft ook een achter grond in het Judo, BJJ, Sanda en Shuai Jiao. Voor het Shuai Jiao heeft van der Spek zijn opleiding in Beijing China gevolgd. Dit is een van de oudste worstelsport in China.


Voor het Shuai Jiao heeft van der Spek zijn opleiding in Beijing China gevolgd.

De bedoeling is om geïnteresseerden kennis te laten maken met een van deze mooie grappling arts . Bij Kam-Lung kun je dus onder deskundige begeleiding op een veilig manier diverse grappling arts beoefenen. Kam-Lung is aangesloten bij twee grote wereld organisaties (bonden): ICMAF & IWSF en de WKF. In Nederland is Kam Lung aangesloten bij de volgende organisaties (bonden): CIOS, FOG, SKMO, SRDG, WCA, FIMAC, FFF en FFU.

Ook wordt er samengewerkt met Rings-Holland en SCS. Van der Spek is zelf nog steeds in opleiding bij diverse leraren. Zo blijft hij up to date van de laatste ontwikkelingen in de vechtsport.

Vergelijkbare berichten