Kam Lung gooit hoge ogen op WK

Dat sportinstituut Kam Lung een allround school is die uitblinkt op diverse vlakken is een feit. Daags na “The Challengerun” eind oktober is er weer schitterend resultaat behaald.

Van 07 t/m 11 november jl. werden de Wereld Kampioenschappen onder auspiciën van de WKF (World Kickboxing Federation) gehouden in Adria, Italië. Kam-Lung werd ditmaal vertegenwoordigd door de leden Sifu Moreno Merhai en Joshua Hehalatu. Beide allrounders namen deel in verschillende categorieën waaronder het Light Continuous System, Handvormen, Wapenvormen en Freestyle vormen op muziek. Beiden wisten fantastische resultaten te behalen. Maar liefst tweemaal goud, tweemaal zilver en driemaal brons werd er veroverd in Italië. Een resultaat waar hoofdtrainer Sijou van der Spek apetrots op is. Naast de diverse survivalruns, Kick en -Thaibokswedstrijden zullen de leden zich nu gaan concentreren op de EK in Griekenland in mei 2017.

Loop eens binnen in onze gezellige sportschool aan de Hugo van Voorneweg 39, te Heenvliet. Er is genoeg aanbod voor jong en oud.

 

foto-sifu-moreno-en-joshua-wkf-champ-2016-1-2