Sport en opleidingsinstituut Kam-Lung is al meer dan 30 jaar een begrip in de Regio Rijnmond. De hoofdlocatie is in Heenvliet (Voorne Putten). Daarnaast zijn er dependances in Rotterdam en Lelystad.

De van oudsher Martial Arts school is in de loop der jaren uitgegroeid tot een volwaardig instituut voor diverse sporten en opleidingen met gekwalificeerde docenten. Zo wordt er naast traditionele Krijgskunsten zoals het Kung Fu, Muay Thai, Muay Boran en MMA ook lessen verzorgd in het Total Body Workout, (in en outdoor) Bootcamp en Survival-runs. Verder is privé begeleiding (lifestyle coaching) mogelijk.

Kam-Lung verzorgt regelmatig zelfverdedigingslessen voor jeugd en senioren, geeft workshops op scholen en aan speciale doelgroepen (bv. personeel in de zorg, politie, BOA, beveiliging en brandweer) en verzorgt seminars (Special Combat/zelfverdediging) door het hele land.


Weerbaarheid en agressie trainingen.

De huidige maatschappij verhardt enorm. Bedreiging, moord, roofovervallen zijn aan de orde van de dag. Op straat, op school en zelfs in je eigen huis. Met agressie -en Selfdefence training bouw je zelfvertrouwen, conditie en weerbaarheid op. Deze lessen zijn geschikt voor jong en oud. Niet alleen zelfverdedigingstechnieken, maar ook rollenspel, geënt op de realiteit komen aan bod. Meer specifiek voor beveiliging, BOA’s en politie is het Special Combat waarbij naast zelfverdegingstechnieken (gewapend en ongewapend) ook gevaar beheersing, observatie, wetskennis e.d. aan bod komen.

Groepslessen voor senioren (50+)
Er is steeds meer vraag naar groepstrainingen voor senioren. Binnen deze lessen is er veel aandacht voor veilig trainen en blessure preventie. De lessen zijn dus aangepast op tempo en zwaarte waardoor deze zeer geschikt zijn voor de wat oudere sporter of beginnende sporters.

Privé lessen
Er is ook steeds meer vraag naar (personal) coaching/begeleiding op het gebied van gezondheid en lifestyle. Niet alleen het afvallen staat dan centraal, maar het algeheel welbevinden (van zowel lichaam als geest).

De fysieke training is slechts 1 aspect van de begeleiding. Accent kan bijvoorbeeld ook gelegd worden op voeding, algehele fitheid, figuurcorrectie, conditie, zelfverdediging, verbeteren van kracht/uithoudingsvermogen of vetverlies. Individuele doelen zijn dus belangrijk.

Hoe gemotiveerd ben je en wat heb je nodig van de personal coach om dit te bereiken? Wat geeft jou energie en wat kost energie? Wat zijn bijkomende factoren die van invloed zijn op jouw lifestyle? Waar heb je zelf invloed op? Kortom, invulling van deze begeleiding is dan ook echt maatwerk. Lessen worden altijd in overleg afgesproken en ingevuld.

Sportmassage
Kam-Lung biedt naast diverse sporten tevens de mogelijkheid voor sportmassage en ontspanningsmassage. Meer informatie (tijden, tarieven, afspraak maken) is te verkrijgen bij Sijou van der Spek (op de sportschool of per mail: info@kamlung.nl).

Arrangementen
Diverse mogelijkheden zijn bespreekbaar. Voor bijvoorbeeld teambuilding dagen biedt Kam Lung een nette les/vergaderruimte met beamer, koffie/thee en eventueel lunch. Daarna kan naar keuze invulling plaatsvinden van het activiteiten gedeelte (bijvoorbeeld: bootcamp, mini-survival, lessen zelfverdediging/weerbaarheid of total body workout).

Kam Lung biedt dus tal van mogelijkheden.

Mocht u geïnteresseerd zijn, kom eens langs voor een gratis proefles. Onze medewerkers staan u graag te woord en helpen u verder bij het maken van uw keuze.