Helaas krijgen veel mensen tijdens hun dagelijks leven met agressie te maken. Maar hoe ga je met fysieke agressie of verbale agressie om? Weten uw medewerkers wat zij moeten doen als ze in aanraking komen met agressief gedrag? KPS geeft specialistisch advies en trainingen op het gebied van agressieregulatie, weerbaarheid en gevaarsbeheersing. Of het nu gaat om agressie bij de gemeente, agressie in het onderwijs, agressie in de zorg, of omgaan met agressieve klanten.

Agressietraining
Het team deskundigen van KPS geeft onder andere agressietrainingen aan de zorgsector, overheidsinstellingen, het onderwijs en het bedrijfsleven. Onze adviseurs hebben niet alleen zeer ruime ervaring op trainersgebied, zij weten ook hoe omgaan met agressie werkt in de praktijk. Onze agressietrainingen worden dan ook altijd ontwikkeld door ons eigen team van professionals. Zij weten alles over agressiemanagement. Het team bestaat uit ervaren, rijkserkende sportinstructeurs en trainers, een arts, medewerkers van politie en defensie en verschillende organisatieadviseurs.

Klantgericht
Onze klanten hechten waarde aan persoonlijk contact en willen een training op maat die ingaat op de problematiek van de klant, no nonsens technieken en een prettige trainer die begrijpt waar het om gaat en zich in kan leven in de cursisten. Invulling van het programma geschiedt dan ook altijd in overleg.

KPS Team
Het team van KPS bestaat uit ervaren, Rijkserkende sportinstructeurs en trainers, een arts, medewerkers van politie en defensie en verschillende organisatieadviseurs. Wij werken met een aantal vaste teamleden en een aantal freelance medewerkers en zij worden ingezet waar nodig. Mocht u geïnteresseerd zijn om ons team te willen versterken, dan bent u van harte welkom. Na een intakegesprek kunnen wij dan kijken of u ons team kunt versterken. Indien nodig geacht vragen wij u om een VOG-verklaring. Deze kunt u eventueel aanvragen in de gemeente van uw woonplaats.