Op welke manier kan ik betalen?
Je kan betalen via iDeal. De elektronische betaling wordt uitgevoerd door Mollie Payments. Die naam kan je dus aantreffen op je bankafschrift.

Is het veilig om hier elektronisch te betalen?
Je betaalt via de vertrouwde omgeving van je bank. De betalingen worden zonder tussenkomst van Kam-Lung uitgevoerd. Wij werken uitsluitend met een beveiligde internetverbinding (https en SSL-certificaat).

Hoe ontvang ik de tickets?
Je ontvangt de tickets per email. In de bijlage van het bericht zitten de tickets als standaard pdf-bestand. Je kan ook inloggen op je account bij Kam-Lung.

Ik heb na een paar uur mijn tickets nog niet ontvangen?
Normaal gesproken stuurt ons systeem direct na de ontvangstbevestiging van de betaling de tickets per mail toe. Soms duurt het wat langer voordat deze bevestiging aankomt. De redenen van het niet ontvangen zijn meestal: het bericht is in de map met ’ongewenste berichten’ terecht gekomen, of je hebt (per ongeluk) een verkeerd email-adres opgegeven.

Weet je zeker dat je betaling is geluk en tref je na enkele uren nergens ons bericht met tickets aan? Neem dan contact met ons op via het contactformulier. Vermeld hierbij het ‘ordernummer’ uit je betaling. Wij zoeken het uit en zenden je tickets alsnog toe.

Moet ik de ontvangen tickets afdrukken?
Dat wordt meestal wel gedaan. Je krijgt een pdf-bestand die je op een printer kan afdrukken. Maar je kunt ook het ticket op je mobiele telefoon tonen bij de ingang. Het gaat om de unieke naam die op het ticket staat (ter controle wordt er naar een geldig wettelijk indentiteitsbewijs gevraagd).

Online aankopen mogen toch binnen een week geannuleerd worden?
De aankoop van tickets kan niet worden ontbonden op basis van de Wet Koop op Afstand. De koop en verkoop van tickets valt onder de uitzonderingsbepaling als opgenomen in artikel 7:46i lid 3BW betreffende tijdsgebonden producten. Ten aanzien van deze tijdsgebonden producten is bepaald dat ze (vanwege hun tijdsgebonden karakter) niet op basis van deze wet geretourneerd kunnen worden.

Zijn mijn gegevens veilig bij jullie?
We hebben de wijze waarop we omgaan met uw gegevens vastgelegd in ons Privacy Statement.

Mag ik tickets doorverkopen?
Nee. Deze staan op naam.

Ik heb nog een andere vraag, wat nu?
Neem dan contact met ons op via het contactformulier.