Kam Lung Lelystad is onderdeel van het sport- en opleidingsinstituut Kam Lung te Heenvliet dat onder leiding staat van Sijou van der Spek. Sport- en opleidingsinstituut Kam Lung is al meer dan 30 jaar een begrip in de regio Rijnmond (Rotterdam). Bij Kam Lung zijn de gekwalificeerde docenten gespecialiseerd in de tradionele krijgskunst, met name Kung Fu. Daarnaast worden er lessen gegeven in Special Combat, Chinees Kickboksen (Sanda), Muay Thai, Muay Boran, MMA, Total Body Workout, Bootcamp en Survival Run. Kam Lung blijft zich als sport- en opleidingsinstituut ontwikkelen en biedt ieder jaar nieuwe lessen en opleidingen aan. De nadruk van de lessen ligt bij Kam Lung Lelystad op Kung Fu, Special Combat, MMA en Sanda.

De lessen in Lelystad worden verzorgd door Sifu Moreno Merhai en Sifu Kevin Wijnen. Als jong en energiek team zorgen wij ervoor dat de lessen altijd een open, maar ook serieuze sfeer hebben. Wij vinden het belangrijk dat onze leden plezier hebben in hun sport en dat zij hierbij kracht, uithoudingsvermogen, flexibiliteit, mentale weerbaarheid, fysieke weerbaarheid en innerlijke rust verkrijgen. Meditatie en op Qiqong gebaseerde oefeningen komen dan ook veel aan bod tijdens onze lessen.

Kinderen vanaf 5 jaar zijn van harte welkom binnen onze Kwoon (lesruimte) in gymzaal de Borg te Landerijen. Wij vinden het belangrijk dat kinderen op jonge leeftijd in aanraking komen met de tradionele krijgskunsten. Ontwikkeling van uw kind in de omgang met andere kinderen staat voorop bij ons en zal op sociaal gebied snel groeien. Kinderen met een bepaalde lichamelijke en/of mentale beperking worden dan ook niet geweigerd.

Tijdens de lessen is de veiligheid van het lid altijd gegarandeerd. Beide docenten beschikken over de nodige EHBSO (Eerste Hulp bij Sportongevallen) diploma’s en beschikken over de benodigde expertise om te handelen in bepaalde situaties.

Klik hier voor de website van Kam Lung Lelystad