The FIMAC is een particuliere organisatie op het gebied van sport en opleidingen. The FIMAC is een allround sportorganisatie en kan ondersteuning bieden op diverse gebieden.

Wat kunnen wij als sportorganisatie voor u betekenen?
Onder auspiciën van The FIMAC zijn al talloze evenementen georganiseerd in de afgelopen jaren. Voor diverse (sport)evenementen kan The FIMAC de matchmaking verzorgen en officials/scheidsrechters en juryleden leveren. Wilt u een live show met een of meerdere artiesten of een compleet ingerichte geluid en lichtshow voor een evenement? Dan kan dat ook via The FIMAC. Zelfs voor een foto of videoreportage voor een evenement kunt u bij ons terecht.

Ons specialiteit ligt niet op een, maar meerdere vlakken.
Dit zijn o.a. survivals, teambuilding, zeskampen en workshops (bv. zelfverdediging en weerbaarheid). Ook voor betrouwbare beveiliging bent u bij ons aan het goede adres. We zijn de enige allround sportorganisatie in Nederland die zoveel te bieden heeft. Onze (freelance) medewerkers zijn allen professionals die over voldoende kennis en ervaring beschikt op het eigen vakgebied. Of het nu gaat om een eenvoudige workshop of om een driedaagse survival weekend, u maakt uw wensen kenbaar en wij kijken naar de beste manier om aan uw wensen te voldoen. In de afgelopen 15 jaar hebben wij bewezen een degelijk en betrouwbaar organisatie te zijn. Verder zullen wij in de toekomst ook opleidingen verzorgen op het gebied van sport, (sport)official en beveiliger. We streven naar een hoog niveau met lessen/workshops verzorgd door professionele, gerenommeerde docenten en trainers. In de leerprogramma’s zullen kwaliteit, ervaring en deskundigheid hoog in het vaandel staan.

De vechtsport is een sterk groeiende tak van sport waarbij de vraag naar degelijk opgeleide professionals groot is. Met onze cursussen en opleidingen hopen wij de toekomstige docenten/juryleden of officials te stimuleren en een waardevol bijdrage te leveren aan hun ontwikkeling.